Neonate Babycall BC-8000DV med video – Videodemonstrasjon, spesifikasjoner og erfaringer

neogate babycall med video, BC-8000DV

Neonate BC-8000DV Neonate er en brukervennlig babycall,  som er svært enkel å ta i bruk. Babycallen har god rekkevidde uten at du er avhengig av trådløst nett eller mobildata.

Neonate BC-8000DV har ekstra lang rekkevidde på lyden, og er per dags dato verdens første og eneste video babycall hvor du får lyd, selv når du er utenfor rekkevidde for video. Rekkevidden for lyd er opptil 800 meter, mens rekkevidden for video og bilde er på maks 300 meter.

Begge enhetene går på batteri, så du slipper stikk-kontakt.  I tillegg har er foreldreenheten laget for ulike modus for å redusere stråling og batteriforbruk. Du kan koble opp opptil fire kameraer på foreldreenheten samtidig, og du har også talk-back-funksjon og nattlys. I tillegg får du 2x zoom funksjon.

Videodemonstrasjon (dansk tale):

Spesifikasjoner

  • Tilkobling: Dedikert digital linje
  • Varsler: Tapt forbindelse/ tapt bilde / fortsatt lyd; høy/lav temperatur; Talestyrt aktivering, varsel ved lavt batteri, viser romteperatur i avsender-rommet
  • Målt rekkevidde: 200 m med lyd; 80 m med bilde + lyd
  • Nattlys: Ja
  • Batteritid: 5,5 t aktivt/ 25 t standby
  • Andre funksjoner: Tre visningsmodi. Justerbar mikrofonfølsomhet. Nattlys. Talkback. Temperaturområde: – 19 C til + 40 C.

Erfaringer med Neonate Babycall BC-8000DV:

Dette er noen av erfaringene brukere på norske nettforum har hatt med denne vognen:

“Synes den er helt super! :)God rekkevidde, god lyd, god bildrkvalitet, og den er forholdsvis liten og handy :) har den hengende rundt halsen når jeg ikke sitter stille :) fin funksjon at man kan stille den inn slik at bilde kun kommer opp dersom baby lager lyd, sparer strøm på det.”
(Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/neonate-videomonitor-bc-8000dv.1880677/:))

Jeg har den! Kjempefornøyd med å ha videomulighet. Når jeg har vært borte i selskap, har jeg feks skrudd av lyden og bare latt videoen skru seg på når det kommer lyd hos frøkna. Da ser jeg at det skjer noe, kan se om hun er våken eller om hun bare lagde lyder i søvne, enheten står på lydløs så den forstyrrer ingen andre rundt bordet. 
Beste er at begge enhetene kan brukes trådløst, så du er ikke avhengig av stikkontakt slik du er med andre videoenheter. Veldig lettvindt hvis ungen sover i vogn. Veldig fornøyd! Minuset er kanskje at batteriet blir fort tappet siden video tar mye batteri. Den holder fint en kveld/natt, men kan være lurt å lade før man skal bort.  Du kan velge om du vil bruke enheten kun på lyd, konstant bilde, eller bilde/lyd som skrur seg på ved lyd hos barnet. int nattkamera som fungerer fint i mørke rom.  Nødvendig? Sikkert ikke… Men har brukt den en del når jeg har vært borte hos andre, og syntes den er kjempekjekk!”
(
Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/neonate-videomonitor-bc-8000dv.1880677/)

“Har den og er veldig fornøyd med den .”
(Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/erfaring-med-neonate-babycall-bc8000dv.1886895/)

 “Vi har den. Går ikke på wifi. Det var et krav for min del. Vi er utrolig fornøyd med den! Ville ikke hatt noen annen om vi skulle velge på nytt, så jeg anbefaler den gjerne!”
(
Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/noen-som-har-erfaringer-med-neonate-bc-8000dv.1904479/)

“Vi bor i blokkleilighet med bare betong, den “faller ut” i et knapt sekund innimellom, veldig sjeldent. Her ligger han i samme etage men andre enden av leiligheten og jeg føler meg trygg på babycallen.”
(Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/noen-som-har-erfaringer-med-neonate-bc-8000dv.1904479/) :)

“Samboer har vært veeeeldig opptatt av babycall….har en følelse av at det kommer av at det er en elektrisisk duppeditt :p men han har nå iallefall googlet og styrt på, og endte opp med å kjøpe denne. Han og guttene på 13 og 16 år har testet den skikkelig ut og gir den terningkast 6 :hilarious::hilarious: knallfornøyde og gøy leketøy for dem og visst “
(Sitat: http://forum.babyverden.no/threads/erfaring-med-neonate-babycall-bc8000dv.1886895/)

Mer informasjon om Neonate Babycall BC-8000DV og kjøpsinformasjon

Mimmis.no